06 26 311 519
 
Főoldal
Portfolio
Megrendelés
   
                   
 
  BENKOVITS DEKORÁCIÓ                  
     
 
 
  Valamikor a hetvenes években kirakatrendezőként kezdtem a szakmát, ollóval, tűpárnával, ecsettel. Aztán a nyolcvanas évek végén Magyarországra is betört a számítógép, amely megváltoztatta a munkafeltételeket és nekem is, mint minden kollégámnak váltani kellett. 1991-óta dolgozom számítógéppel nyomtatóval, plotterrel és az új anyagokkal, ezóta vagyok egyéni vállalkozó. Dekorációs és nyomdai munkát és természetesen web-lap készítést is vállalok. Honlapom, a www. benkovits.hu Szentendre leglátogatottabb magán web-oldala.
     
 
Táblák
   
     
 
Kiadványok
   
     
 
Feliratok
   
     
 
WEB-oldal
   
     
 
Írás
   
     
   
   
 
 
Amennyiben Ön is szeretne web oldalt, reklámtáblát, molinót, autófeliratot, kiadványt, hívjon vagy írjon e-mailt! Ha Önnek gondot okoz, hogy újságba, kiadványba megírja cégéről szóló írását, ebben is segítek Önnek.
Ha olyan, a cégét, tevékenységét jelképként összefoglaló grafikai megoldásra van szüksége, amely a jövőben az Ön jelképe lesz, hát jó helyre nyitott a hálón.
Gondoljon arra is, hogy web-lapját már két éve nem frissítette. Atraktívabbá, vonzóbbá kellene tenni, mert ma a vevők olyanok, ha valami nem változik, nem újul meg, továbblapoznak, azt gondolják ez valami régi dolog.
Ne hagyja, mert az Ön terméke jó, szolgáltatása korszerű csak eddig nem fordított kellő gondot a reklámra, mert azt gondolta üzelte
megy majd magától is. De, hiszen Ön is tudja, látja, tapasztalja ma nem lehet jó reklám, gyors tájékoztatás, újdonságok és akciók nélkül a piacon maradni. Hát ne halassza el a lehetőséget, hívjon, írjon és megújul, lendületet vesz az Ön cége is
.